0

Your cart is empty!

0

Your cart is empty!

Your menu is empty or not selected! How to config a menu

Your Reservation

0

Your cart is empty!

Общи условия за резервации

С настоящите общи условия се уреждат отношенията между Dream House – Къща на мечтите и гостите, по повод предоставяните услуги.

1. УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ

1.1. Резервация в Dream House – Къща на мечтите може да направите по един от следните начини:

  • чрез резервационната форма на сайта www.dreamhousetsarevo.eu
  • чрез имейл: dream.house@abv.bg
  • на телефон + 359 885926011 на място в Dream House – Къща на мечтите

1.2. След като получим и обработим Вашата заявка, ние ще се свържем с Вас, за да потвърдим възможността за настаняване.

1.3. Потвържение за направената резервацията ще получите на посочен от Вас електронен адрес. В него се описват: типа и броя на резервираните помещения, датата на настаняване и напускане на хотела, броя на гостите, посочени в заявката за резервация, както и дължимата сума. Моля, прочетете внимателно тази информацията и се свържете с нас, в случай, че е необходима корекция.

1.4. Условия за плащане и политика за анулация и скъсяване на престоя:

 – Необходимо е авансово плащане в размер на 50% от общата сума до два дни след получаване на потвърждението за резервация.

 – Анулирането на резервация или промяна на престоя, без неустойка, са възможни в срок до десет дни преди датата на пристигане.При анулация в по-кратък срок, неустойкатае в размер на стойността на капарото.

1.5.При празнични пакетни предложения са посочени конкретни условия за плащане и политика за анулация.

1.6. След получаване на авансово плащане, Вашата резервация е валидна и се счита за окончателно ПОТВЪРДЕНА.

1.7. При неизвършено плащане в рамките на описания срок, Dream House – Къща на мечтите запазва правото си да анулира въпросната резервация.

1.8. Когато клиент направи резервация в Dream House – Къща на мечтите, се счита, че е прочел настоящите общи условия и е съгласен с тях.

2. УСЛОВИЯ ЗА АНУЛИРАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИЯ

2.1. Анулиране на направена от Вас резервация, можете да направите по един от следните начини:

  • чрез имейл на: dream.house@abv.bg
  • на телефон + 359 885926011

2.2. При анулиране на потвърдена резервация (не важи за пакетни и празнични предложения) 10 (дни) или повече дни преди датата на настаняване, клиентът не дължи неустойка.

2.3. При анулиране на потвърдена резервация (не важи за пакетни и празнични предложения) в срок по-кратък от 10 (десет) дни преди датата на настаняване или  в случай на неявяване в деня на настаняването,   дължите неустойка в размер на стойността на капарото на всяко едно от резервираните помещения, платена като  депозит.

2.4. При анулиране на потвърдена резервация по пакетно предложение в срок по –  кратък от 15 (петнадесет) дни преди настаняването или в случай на неявяване в деня на настаняването, сумата платена предварително по Вашата резервация няма да бъде възстановена, а резервацията се счита за анулирана.

2.5. При анулиране на потвърдена резервация по празнично предложение в срок по кратък от 20 (двадесет) дни преди настаняването или в случай на неявяване в деня на настаняването, сумата платена предварително по Вашата резервация няма да бъде възстановена, а резервацията се счита за анулирана.

2.6. Dream House – Къща на мечтите запазва правото си да анулира потвърдена и платена резервация в случай на форсмажорни обстоятелства и други, независещи от Dream House – Къща на мечтите, причини. В тези случаи Dream House – Къща на мечтите:

  • Предлага настаняване за друг период, при запазване на същите условия и цени
  • Възстановява платения от клиента депозит в 20 (двадесет) – дневен срок от датата на получаване на писмено искане за това от туриста, като не дължи неустойка на същия.

2.7 Горепосочените условия за анулации на резервации по празнични пакети са валидни, само ако при изготвянето на самия пакет не са посочени други такива.

3. УСЛОВИЯ ЗА НАСТАНЯВАНЕ

3.1. Часове за настаняване и освобождаване на стаите:

Настаняване: след 14:00 ч.

Освобождаване на стаите: до 11:00 ч.

При по-късно освобождаване на стаята, в случаите когато това е възможно и е предварително съгласувано с Рецепция, се заплаща допълнителна такса, както следва:

  • при освобождаване на стаята до 18:00 часа се дължи такса, според обявеният ценоразпис за късно освобождаване

  • при освобождаване на стаята след 18:00 часа се дължи заплащане в размер на 100 (сто)% от стойността на нощувката

3.2. Резервациите се пазят до 24:00 ч. на съответния ден на пристигане.

3.3. В хотела не се приемат домашни любимци.

3.5. Настаняването в хотела става посредством представяне на лични документи,удостоверяващи самоличността на гостите. Предоставените от Вас данни са защитени, съгласно Закона за защита на личните данни и нормативните актове, регламентиращи защитата на информация и се обработват само във връзка с осъществяването на установените изисквания на Закона за туризма. Тази информация ще бъде използвана само и единствено във връзка с направените резервации и няма да бъде предоставяна за други цели.

4. ЦЕНИ ЗА НАСТАНЯВАНЕ

4.1 Цените за настаняване в Dream House – Къща на мечтите са посочени на официалния сайт на хотела: www.dreamhousetsarevo.eu

5. НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ

5.1. В брой в хотела /в български лева/.

5.2. С дебитна или кредитна карта в хотела.

5.3. С банков превод авансово по следната банкова сметка: 

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG37UNCR70001522614127

BIC: UNCR BGSF

6. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА СТРАНИТЕ

6.1. в Dream House – Къща на мечтите поема задължението да предостави на гостите  в пълен размер заявените и заплатените от тях услуги.

6.2. Суми за заявени, но неизползвани изцяло или частично по вина на гостите на хотела, не се възстановяват.

6.3. Всички цени, обявени в сайта www.dreamhousetsarevo.eu, както и описани в и мейл съобщенията на в Dream House – Къща на мечтите са в български лева с включен ДДС и туристически данък.

6.4. Разходите за допълнителни услуги не се калкулират автоматично в крайната цена и трябва да бъдат заплатени отделно.

6.5. В Dream House – Къща на мечтите е забранено тютюнопушенето. Според разпоредбите на националното законодателство, пушенето на обществени места е забранено, затова в случай на несъответствие с тях, в Dream House – Къща на мечтите си запазва правото да наложи, без предварително уведомление, такса в размер на 100.00 лв.

6.6. Гостите на хотела поемат отговорността да спазват общоприетите норми на добро поведение по време на престоя си в хотела. Всички разходи за нанесени материални щети на в Dream House – Къща на мечтите се заплащат от причинилите ги лица.